Vincellér

Molnár Tibor, Pieler Pál, Sásdi István mintegy 45 hektáron gazdálkodnak a soproni borvidék legjobb dűlőiben.

Tovább

Borvidék: Sopron
Szőlőfajták: Zenit, Zöldveltelini, Chardonnay, Kékfrankos, Cabernet sauvignon
Talaj: Kristályos gneisz és csillámpala, amelyet miocén kavics, agyag, mállott mészkő és homokkő fed. Ezekre a rétegekre löszös vályogtalaj és humuszban gazdag barna erdőtalaj rakódott.
Borkészítés: A fehér borok esetében főként reduktív erjesztés a jellemző. Vörösek közül meghatározó fajta a Kéfrankos. A pincészet egyik zászlós tétele a késői szüretelésű zenit, amit több évjáratban is sikerült elkészíteniük.

TERMÉKEK

  • megtekintés

    Vincellér PIRI zweigelt must,

    Törzsvásárlói ár: 1.190 Ft
    Normál ár: 1.190 Ft Kosárba rakom
  • megtekintés

    Vincellér Soproni Tramini 2013 Molnár Titi selection

    Törzsvásárlói ár: 2.330 Ft
    Normál ár: 2.540 Ft Kosárba rakom
  • megtekintés

    Vincellér Soproni Zenit 2013 Molnár Titi selection 2013

    Normál ár: 2.690 Ft Kosárba rakom
  • megtekintés

    Vincellér Soproni Zenit 2013 Molnár Titi selection 2013

    Normál ár: 2.690 Ft Kosárba rakom
  • megtekintés

    Vincellér Soproni Zenit 2013 Molnár Titi selection 2013

    Törzsvásárlói ár: 2.560 Ft
    Normál ár: 2.790 Ft Kosárba rakom
  • megtekintés

    Vincellér Soproni Zenit 2016

    Törzsvásárlói ár: 1.510 Ft
    Normál ár: 1.650 Ft Kosárba rakom
  • megtekintés

    Vincellér Soproni Zenit késői 2015

    Törzsvásárlói ár: 3.170 Ft
    Normál ár: 3.450 Ft Kosárba rakom
  • megtekintés

    Vincellér Soproni Zöldveltelini 2016

    Törzsvásárlói ár: 1.610 Ft
    Normál ár: 1.750 Ft Kosárba rakom
Telefon: +36 96 336-206
Email: info@bor-pont.hu
Teleki László u. 42.
9022 Győr

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás